Ca la Romana | Pati Obert
15909
page-template-default,page,page-id-15909,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Pati Obert

El pati obert neix en el marc del Pla Local de Joventut 2012-2015 on es proposa crear un projecte de foment de la cohesió social, la participació i la oferta d’oci i activitats de lleure al municipi. A més, actualment, es veu reforçat amb els objectius del projecte d’Educació de Carrer redactat l’any 2014, que estableix la necessitat de fomentar la dinamització juvenil fora del propi equipament municipal, utilitzant altres espais públics.

Després d’una demanda explícita de l’Escola Sant Esteve d’ús de les instal·lacions fora de l’horari escolar, es confirma la necessitat d’oferir un servei que dinamitzi un espai públic, i que permeti a nivell intergeneracional participar activament d’un espai d’educació no formal.

El plantejament per aquell any 2016, va ser oferir el servei en caps de setmana i avaluar, a través d’indicatius, la seva incidència i rebuda entre els habitants de Caldes. Així que l’abril del 2016, es va engegar el projecte: PATI OBERT de Caldes de Malavella.

Després de dues edicions, el projecte continua en marxa els mesos d’abril a novembre, els divendres, dissabtes i diumenges de 17h a 20h, el pati de l’Escola Sant Esteve, que està obert per a fer-hi tot tipus d’activitats, de forma gratuïta.

Es compta amb un/a Monitor/a de lleure que dinamitza activitats esportives, recreatives o tallers, però també s’hi pot realitzar joc lliure.

L’espai està obert a tothom sense distinció d’edat, però el monitor no es fa responsable dels infants o joves que estiguin a l’espai, així que els pares o acompanyants en són els responsables.

Les normes d’ús de l’espai les podeu trobar en aquest enllaç.