Ca la Romana | Brigada Jove
15945
page-template-default,page,page-id-15945,page-child,parent-pageid-15518,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Brigada Jove

Què és la Brigada Jove?

Emmarcat dins el Pla Local de Joventut 2016-2019, La Brigada Jove, és un projecte social la finalitat del qual és crear ocupació pels i les joves de la vila. Els destinataris del projecte són joves de 16 a 18/21 anys empadronats a Caldes de Malavella i porta fent-se des del 2008.

L’objectiu general de la Brigada Jove és oferir una primera experiència laboral positiva a un total de 9 joves durant la temporada d’estiu. Els participants desenvolupen tasques de suport a la Brigada Municipal d’Obres i Serveis o administratives a l’Ajuntament (des del 2017). A més, del programa laboral el projecte de Brigada Jove compta amb un programa formatiu que vol donar eines bàsiques d’orientació laboral als participants.

Brigada Jove 2017

Aquesta ha estat la 10a edició de la Brigada Jove en el nostre municipi i ha comptat amb la participació de 9 joves (5 al juliol i 4 a l’agost) i l’acompanyament d’un monitor.

Aquesta ha estat la primera edició en incorporar la figura de l’Auxiliar administratiu a la Brigada Jove. El jove ha treballat a l’Oficina de Turisme durant el mes de juliol fent tasques de suport administratives i atenció al públic.

Com cada any, els participants peons, han fet tasques de suport a la Brigada Municipal, han fet la campanya de prevenció del Mosquit Tigre, i han rebut formacions relacionades amb l’orientació laboral.

Grup juliol

Grup agost

 

Brigada Jove 2016

Aquesta ha estat la 9a edició de la Brigada Jove en el nostre municipi i ha contat amb la participació de 8 joves (4 al juliol i 4 a l’agost) i l’acompanyament d’un monitor.

Com cada any, els participants han fet tasques de suport a la Brigada Municipal, han fet la campanya de prevenció del Mosquit Tigre, i han rebut formacions relacionades amb l’orientació laboral.

En les dues avaluacions que s’han fet amb els grups, han destacat que tot i que hi havien feines dures, els hi ha agradat molt formar part del projecte, ja que han après eines i recursos per entrar al món laboral i han pogut compartir-ho amb amics del poble i el monitor, l’Eugeni, el qual ha treballat per orientar de forma personal a tots els joves.

Gràcies per aquests dos mesos i la feina feta!

Grup juliol

Grup agost

Brigada Jove 2015

Aquest estiu ha tingut lloc la 8a edició del projecte de la Brigada Jove i s’ha contractat a 8 joves del municipi i una monitora de lleure per a realitzar tasques de suport a la Brigada d’Obres.

En aquesta edició, s’ha mantingut la formació relacionada amb la inserció laboral, des del coneixement de l’objectiu professional, la creació del currículum, el treball sobre les competències i el desenvolupament de les entrevistes de treball.

Els joves han dut a terme tasques relacionades amb la rehabilitació del mobiliari urbà del nucli i urbanitzacions, la neteja d’espais i parcs o el repartiment dels tríptics preventius del Mosquit Tigre.

Grup juliol:

Grup agost: