Ca la Romana | Treball
15661
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15661,page-child,parent-pageid-15520,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Treball

Des de l’Àrea de Joventut també realitzem orientació i assessorament a joves i adults en el procés de cerca de feina, ja que Ca la Romana també és la seu del Servei d’Orientació Laboral de Caldes.

SOLC

Servei d’Orientació Laboral de Caldes

El SOLC és el servei d’ocupació municipal format per l’àrea de joventut i l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Caldes.
Els serveis que realitza el SOLC són:

 • Orientació i acompanyament en el procés de recerca de feina: des de conèixer les oportunitats de feina existents avui, fins a les eines per a la recerca de feina (currículum i cartes de presentació), els canals (presencial o per Internet) o com afrontar un procés de selecció.
 • Suport per dibuixar el full de ruta de cadascuna de les carreres professionals
 • Gestió d’ofertes laborals per les empreses, seleccionant els candidats del nostre servei
 • Organització d’un programa formatiu adreçat a persones en situació d’atur anomenat ELABORA’T, el qual trobareu la informació a continuació.

Horaris

 • Dimecres de 9’30h a 13h
 • Els joves poden demanar hora en altres franges horàries.

Cal demanar cita prèvia a solc@caldesdemalavella o als 972 48 02 66 / 972 48 01 03

Les entrevistes es realitzen a l’Espai Jove Ca la Romana

El SOLC és un servei únicament per a persones empadronades a Caldes de Malavella

Accés al Feina Activa

Ciutadà: Identificació / Alta al portal
Empresa: Envieu-nos la vostra oferta

RSS FEED D’OFERTES DE FEINA ACTIVA de CALDES DE MALAVELLA (http://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/feed)

Elabora’t

L’Elabora’t és un programa formatiu dirigit especialment a persones en situació d’atur. La finalitat d’aquestes formacions és promoure la formació complementària i l’adquisició de competències formatives que incideixen positivament en el procés de recerca de feina. Tenint en compte que l’objectiu és facilitar l’accés a la formació complementària, cursos i tallers, també estan oberts a persones en actiu, estudiants i empresaris.

Informació i normativa


Totes les formacions són gratuïtes per a persones en atur. Es prioritza la participació de persones residents a Caldes de Malavella i inscrites al Servei d’Orientació Laboral.
Per accedir a algunes formacions serà necessari superar una prova de nivell.
Les inscripcions són obligatòries i s’hauran de formalitzar a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé, a l’Oficina de Turisme dins els períodes que s’estableixen. Les places són limitades.


La documentació necessària que cal presentar per a la inscripció és:
–    Fotocòpia del DNI
–    Document de renovació de l’atur


L’Ajuntament es reserva el dret d’anular les formacions sempre i quan no hi hagi un nombre mínim d’alumnes inscrits, així com de modificar-ne les dates d’inici.
La selecció dels alumnes es regirà per rigorós ordre d’inscripció i seran avisats amb suficient antelació abans de l’inici del curs.
Les persones en actiu hauran d’abonar un pagament a preu públic en el moment de l’admissió al curs. El comprovant de pagament s’haurà d’entregar obligatòriament abans de l’inici de curs a l’Espai Jove “Ca la Romana” o bé a l’Oficina de Turisme.
En el cas que no es pugui assistir a la formació s’haurà d’avisar amb antelació. Les faltes no justificades comportaran una sanció en les inscripcions de properes formacions organitzades pel Servei d’Orientació Laboral.

 

Durant el primer semestre del 2018 (febrer – juliol 2018) es faran les següents formacions:

 • Carretons Elevadors Frontal (9h). Part teòrica divendres 2 de març de 16h a 20h al Pavelló Municipal. Part pràctica a escollir entre dissabte 3 de març o dissabte 10 de març, de 9h a 14h a les Instal·lacions Serveis Panella (Riudellots).
 • Curs de Neteja Industrial (30h). Del 7 al 23 de maig, els dilluns i dimecres de 9h a 14h al Pavelló Municipal
 • Iniciació a l’Ofimàtica i a la navegació per Internet II (25h). Del 6 de març al 24 d’abril, els dimarts i dijous de 10h a 12h a l’Acadèmia Caldes Serveis i Formació
 • Marges comercials: com establir el preu de cada producte o servei (2h). Dilluns 5 de març de 15h a 17h al Pavelló Municipal. Inscripcions a promocioeconomica@caldesdemalavella.cat
 • Anglès nivell inicial (50h). Del 26 de febrer al 20 de juny, els dilluns i dimecres de 17’30h a 19h al Pavelló Municipal
 • Francès nivell inicial (50h). Del 27 de febrer al 21 de juny, els dimarts i dijous de 17’30h a 19h al Pavelló Municipal
 • Anglès bàsic II (50h). Del 26 de febrer al 20 de juny, els dilluns i dimecres de 19h a 20’30h al Pavelló Municipal

Preinscripció optativa pel curs del juliol 2018:

 • Curs Intensiu d’Anglès Conversa (40h). Del 2 al 26 de juliol, de dilluns a dijous de 16h a 28’30h a l’aula polivalent de l’Espai Jove Ca la Romana. Les inscripcions oficials seran el juny del 2018

Les inscripcions a tots els cursos seran els dies 19, 20 i 21 de febrer de 10h a 13h i de 16h a 18h a l’Espai Jove Ca la Romana. No es faran inscripcions fora d’aquest horari.

Per accedir als curs d’Anglès bàsic II és necessari realitzar obligatòriament una prova de nivell que es farà el dijous 22 de febrer.

Per a més informació sobre les dates d’inici i els cursos cal consultar el fulletó informatiu: Elaborat2018

També podeu descarregar-vos la fitxa d’inscripció:

 

Servei de Treball – Consell Comarcal de la Selva i Oficina Jove de la Selva

Si tens entre 16 i 35 anys i vius a la comarca de la Selva, al Servei de treball de l’Oficina Jove de la Selva trobaràs:

 • Informació sobre el mercat de treball (adreces d’interès, consells per fer un bon currículum, com passar una entrevista de selecció…)
 •  Orientació per decidir el teu projecte professional (estudis, sortides laborals…)
 • Assessorament sobre aspectes laborals (nòmines, contractes…)
 • Borsa de treball
 • Tallers d’orientació laboral

Per més informació pots visitar el portal de l’Oficina Jove destinat a formació i treball.

 

Servei de creació d’empreses – emprenadoria

El Consell Comarcal de la Selva en col·laboració amb l’Ajuntament de Caldes ofereix el Servei de Creació d’Empreses, amb l’objectiu d’ajudar-te en el procés de posada en marxa del teu projecte empresarial.

Des del Servei s’ofereix assessorament personalitzat a les persones emprenedores que tenen per objectiu posar en marxa un nou projecte de negoci.

A través de tutories individualitzades amb diferents experts, et proporcionen els recursos per a analitzar si la teva idea de negoci és viable tenint en compte els aspectes clau que s’han de valorar a l’hora de posar en marxa un projecte d’autoocupació. A més, també t’orienten sobre els tràmits necessaris per donar-te d’alta, t’informen de les ajudes i subvencions a què et pots acollir i a accedir al finançament necessari per poder iniciar l’activitat.

Horari d’atenció

Dimarts de 10h a 14h, cada quinze dies.

Ajuntament de Caldes de Malavella

Tel. 972 48 01 03 (Oficina de turisme).

promocioeconomica@caldesdemalavella.cat