Ca la Romana | Garantia Juvenil
15834
page-template-default,page,page-id-15834,page-child,parent-pageid-15520,qode-quick-links-1.0,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Garantia Juvenil

La Garantía Juvenil és una iniciativa europea destinada a facilitar l’accés del col·lectiu jove al mercat laboral. Aquesta iniciativa engloba diferents programes de FORMACIÓ, INSERCIÓ, EMPRENEDORIA i ORIENTACIÓ. Està destinat principalment a joves que han acabat la seva formació i no troben feina i a joves que estan en situació d’atur i no tenen molt clar a què dedicar-se o com introduir-se en el món laboral.

Des del paraigües de Garantia Juvenil s’ofereixen des de programes d’ajuda a la contractació de joves a les empreses, fins a programes de formació per a jovent sense estudis passant per programes d’orientació laboral de llarg termini.

Durant el Curs 2015-16 vam realitzar a Ca la Romana un programa del Consell Comarcal de la Selva anomenat Joves per l’Ocupació. En aquesta ocasió es va oferir un curs intensiu d’Operacions bàsiques de restaurant i bar que va culminar amb unes practiques a diferents establiments de restauració del poble.

Si voleu donar-vos d’alta al servei de Garantia Juvenil o simplement informar-vos de què s’està oferint actualment podeu acostar-vos a Ca la Romana i us informarem dels programes que estan disponibles actualment.

Si voleu informar-vos més en profunditat sobre Garantia Juvenil podeu dirigir-vos al portal estatal de “Garantía Juvenil” o al portal de la Generalitat dedicat al programa.